13 Şubat 2017 Pazartesi

İŞTE YENİDEN BURADAYIM:))

Bir süredir buralarda değildim ama tekrar herkese merhaba:)

Neler yapıp neler biriktirdim hepsini tek tek paylaşmak istiyorum müthiş bir heves ve heyecanla. Yeni planlar-programlarda var tabi ki.

Bu akşam öncelikle tekrar bir merhaba demek istedim. Deli gibi oradan oraya koşturduğum her 24 saat dilimi kış ayında iki kat daha zor oluyor benim için. Beden ve ruh enerjisı bahar aylarında maksimum seviyede olan kişiler beni gayet iyi anlayacaklardır.

Kış aylarını pek sevdiğim söylenemez. Sıcak bir ev içinde elimde kahvem oturmuyorsam tabi. Gerçi bu tabloda uzun yıllardır benim için sadece bir hayalden ibaret. Maalesef mi desem çok şükür mü desem bilmiyorum ama benim böyle bir lüksüm hiç olmuyor. Boş durmayı beceremeyenler klübünde ilk sıralarda yer alırım sanırım:))

Heyecanlıyım dedim ya kafam gibi yazdıklarımda bir oradan bir buradan gidiyor işte. Kelimeler cümleler birbirini kovalıyor. En iyisi daha da herşeyi karıştırmadam bu yazımı yavaş yavaş bitirmek ve sırayla paylaşmaya devam etmek.

Bu arada belirtmeliyim ki takip ettiğim blogların neredeyse bütün yazılarını, yazamadığım dönemde de zevkle okudum. İyi ki hepiniz varsınız ve hepinize hayatıma renk, bilgi ve yeni fikirler kattığınız için teşekkür ederim.

Sevgiler


6 yorum:

  1. Hoş geldiniz diyeyim o zaman. Buyurun; çay, kahve? Aklım sıra şaka yaptım işte. Hoşça kalın.

    YanıtlaSil
  2. Kendi bloğumu gezerken, yanlış bir şeyler var mı diye, o sayfaya yaptığın güzel yorumundan bir tıkla sana geldim kızım. Biraz buralarda yokmuşsun sanırım. İnşallah keyifle yazarsın. Bu sene kış bayağı çetin geçti. Hâlâ da öyle. Güneşe, sıcağa hasretiz. Her şey için hayırlısı diyorum. Sevgiler sana canım :) Ece ablan :)

    YanıtlaSil
  3. Tesekkur ederim Ece ablacim.Sizin yorumunuzu gormek icimi isitanlardan 😘😘 sevgiler en kocamanindan😘😘😊😊

    YanıtlaSil