17 Ağustos 2016 Çarşamba

ALOE VERA BOX SET

Her evin olmazsa olmazlari vardir. Hele ki durum sağlık ile ilgili ise bir de çocuğunuz varsa kesinlikle evinizde olmadi gereken bur mucizeden bahsetmek istiyorum. LR firmasinin ürünü olan  Aloe vera box set - Acil durum seti kesinlikle evinizde, işyerinizde hatta çantanizda taşımanız gereken harika bir ürün seti.



Kutu içersinde 2 krem ve bir spreyden oluşan Aloe vera box set yara, yanık, kesik başta olmak üzere başınıza gelebilecek birçok üzücü  karşısında ilk müdahaleyi yapmanızı sağlıyor. Müdahale dediysem o kadar da hafife almayın. Kesinlikle mucize gibi sonuçlar getiriyor.

Kızartma yaptığım bir gün avucumun içine kızgın yağ döküldü. Acı eşiği yüksek biri olmama rağmen o gün yaşadığım ızdırap anlık bile olsa korkutucuydu. Hemen koşup yan odadan av spreyi alip yanığın üzerine sıktım ardindan da kremimi sürdüm. İnanılmaz ama 1-2 dakika içinde ne acı ne de başka bir durum oluşmadı. Aynı şekilde kızım koşarken düşüp dizini yaraladığında ya da arkadaşım yanlışĺıkla elini kestiğinde de aldığımız sonuç inanılmazdı. Şimdi işyerimde, evde ve cantamda birer set bulunduruyorum.

Aloe vera box set benim için vazgeçilmez oldu. Hem dermatest onayli hemde içeriğinde kimyasal madde bulunmayan bu harika ürün umarim hepinizin hayatinda yer alir. Çünkü bu set sadece yara, yanık , kesik için değil aklınıza bile gelmeyecek kadar çok farklı amaçlarla kullanılabiliyor.

1 yorum: